Şcoala de Vară Ciocăneşti 2016

afis 7.0

Indrazneste si vei creste!

 

Asociaţia pentru Educaţie, Antreprenoriat și Leadership – ApEAL, în colaborare cu Clubul Tinerilor de Succes Ciocănești, derulează în perioada 2-16 iulie 2016 cea de-a VII-a ediție a Şcolii de Vară  Comunitare Ciocăneşti – Dâmbovița.

Proiectul își propune să genereze schimbare și dezvoltare din punct de vedere cultural-educațional la nivelul comunităților rurale.

ApEAL are ca principal obiectiv influențarea în mod pozitiv a tinerilor provenind din medii defavorizate, proiectul de față fiind unul pilot, care se vrea a se transforma într-un exemplu de urmat pentru celelalte comunități rurale la nivel național.

“Participanţii la şcoala de vară vor avea teme provocatoare referitoare la modelarea lor ca oameni, precum: dezvoltare personală, time management şi stres management, relaţionarea cu cei din jur prin tehnici creative, experimentarea prin tehnologie şi utilitatea ei în viaţa lor de zi cu zi, comunicare şi leadership comunitar, toleranţă la alte culturi etc. Prin acest program educaţional, dorim să asociem procesul învăţării cu bucuria, pentru ca, în final, elevul să fie determinat să-şi construiască în mod independent drumul către succesul său.” a declarat initiatorul scolii, Serban Moldoveanu, presedintele ApEAL.

Pe lângă acestea, proiectul reprezintă și un bun exemplu de colaborare în societatea civilă rurală, între un ONG “urban” și Primăria locală, alături de Biblioteca Comunală și de Școlile Gimnaziale din Ciocănești, respectiv Vizurești.

Școala de Vară Ciocănești 2016 se concretizează într-un program de educație nonformală structurat într-un număr de ateliere specifice, destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 7 si 18 ani. Printre acestea amintim: Project management creativ, Teatru Forum, Bollywood şi dans Romani, Vise pe hârtie, Curajul învingătorului.

 

Asociația ApEAL și Clubul Tinerilor de Succes Ciocănești vă invită la deschiderea Școlii de Vară Ciocănești – DB, Ediția a VII-a, 2016.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 Iulie 2016, ora 10:00, în sala Căminului Cultural Ciocăneşti. Programul evenimentului include o prezentare a atelierelor, dar și a trainerilor implicați, precum și un spectacol de muzică şi dans susținut de către invitaţi speciali.                           

 

Parteneri: Primăria Ciocănești – Primar Marin Păun; Școala Gimnazială “Smaranda, Dumitru Roman”, Vizurești – Urziceanca; Biblioteca Ciocănești; Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Ciocăneşti Dâmboviţa, Liceul Tehnologic Tărtăşeşti.

Sponsori: Pensiunea Casa Mică

                                               

Persoana de contact: Serban Moldoveanu

Organizaţie: Asociaţia pentru Educaţie Antreprenoriat Leadership – ApEAL

https://apeal.wordpress.com/;

Email: apealedu@gmail.com

Telefon: 0744-338943

Adresă: Str. General Petre Popovăţ, Nr. 76, Bucureşti, Sector 6

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s